Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: زیرساخت اختصاصی آموزش مجازی در مدارس سمای بندرعباس ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان محمدی‌نژاد در نشست با مدیران مدارس سمای بندرعباس اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش با توجه به خطراتی که سلامت دانش‌آموزان را تهدید می‌کرد، تصمیم به برگزاری کلاس‌های درس به‌صورت برخط گرفت و پس از کش‌وقوس‌های فراوان پیام‌رسان شاد را برای نیل به این هدف به جامعه آموزشی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اضافه کرد: با شیوع ویروس کرونا تعاملات علمی و آموزشی در جهان و به تبع آن در کشور ما دستخوش تغییرات شگرفی شده است.

وی عنوان کرد: ارزیابی ما این است که این پیام‌رسان در انجام مأموریتی که برای آن طراحی شده بود، چندان موفق نبود و کاستی‌های فراوانی داشت، به همین دلیل در مراکز سمای بندرعباس برای حفظ کیفیت آموزشی و ارتقای سطح تعامل معلم و دانش‌آموز در قالب آموزش آنلاین تصمیم به ایجاد زیرساخت‌های لازم گرفتیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس بیان کرد: در مرحله نخست امکانات سخت‌افزاری و شبکه اینترنت مدارس ارتقا یافت و در فاز دوم نرم‌افزاری که بتواند با کاهش پیچیدگی‌های فنی فرآیند آموزش را تسهیل و کیفیت آموزش‌ها را تضمین کند به‌عنوان پلتفرم کلاس‌های مجازی سما درنظر گرفته شد.

رئیس مراکز آموزشی و فرهنگی سمای بندرعباس یادآور شد: عنصری که نباید از آن غفلت کرد، معلم است؛ چراکه بدون حضور معلمان مجرب و آموزش‌دیده کار آموزش مجازی هم برای دانش‌آموزان و هم برای خانواده‌ها پیچیده و مشکل خواهد شد. به همین منظور کار آموزش تمام معلمان شاغل در سما برای تولید محتوای باکیفیت و مطابق سرفصل‌های درسی آغاز شده و تا اواخر مرداد 99 ادامه خواهد داشت.

محمدی‌نژاد با اشاره به اهمیت مشاوره و فعالیت‌های مبتنی‌بر خلاقیت در کنار سرفصل‌های درسی رسمی در فضای مجازی ابراز امیدواری کرد سال تحصیلی آینده، سالی پر از موفقیت و سلامتی برای فرزندان عزیزمان در سراسر کشور باشد.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان دانشگاه آزاد بندرعباس آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

 احمد محمدی‌زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر، اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و افزود: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته شده، که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • زنگ معلم سپاس در مدارس هرمزگان نواخته شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی